[ ]
Головна » Архів новин
24 вересня 2013 року у Києві на базі Національного наукового центру (ННЦ) «Інститут кардіології ім. акад. М.Д. Стражеска» НАМН України відбулася міжнародна телеконференція «Сучасні напрямки в лікуванні гіпертензії», присвячена Всесвітньому дню серця. У роботі телемосту взяли участь лікарі-кардіологи і терапевти з 9 міст України. За підтримки фармацевтичної компанії «Іпка Лабораторіз Лімітед» вперше українські лікарі мали можливість послухати доповідь всесвітньо відомого корифея в кардіології, американського професора Франца Мессерлі, який поділився з українськими лікарями своїм клінічним досвідом у лікуванні пацієнтів з артеріальною гіпертензією.

Телеконференцію урочисто відкрив Володимир Миколайович Коваленко, доктор медичних наук , професор , академік Національної академії медичних наук (НАМН) України, директор ДУ ННЦ «Інститут кардіології ім. академіка М.Д. Стражеска» НАМН України, президент Асоціації кардіологів України. Володимир Миколайович р ... Читати далі »
Переглядів: 592 | Додав: HypD | Дата: 13.11.2013 | Коментарі (0)


Асоціація кардіологів України, ВГО Проти гіпертензії, ДУ ННЦ Інститут кардіології ім. М.Д.Стражеска НАМНУ за підтримки Національної АМН України та МОЗ України провели реєстрову науково-практичну конференцію, присвячену сучасним методам діагностики і лікування артеріальної гіпертензії, яка охоплювала наступні питання: проблеми контролю артеріального тиску, артеріальна гіпертензія і серцево-судинний ризик, сучасні аспекти лікування артеріальної гіпертензії, артеріальна гіпертензія та  цукровий діабет, артеріальна гіпертензія і супутні стани, сучасні технології лікування артеріальної гіпертензії, безпечність медикаментозного лікування, блокатори ангіотензинових рецепторів та бета-а ... Читати далі »

Переглядів: 626 | Додав: HypD | Дата: 13.11.2013 | Коментарі (0)

3 квітня 2013 г. -- Цього року темою Всесвітнього дня здоров'я обрана артеріальна гіпертензія. 


Артеріальна гіпертензія, або високий артеріальний тиск, підвищує ризик розвитку інфаркту, інсульту та ниркової недостатності і може також призводити до сліпоти, аритмії та серцевої недостатності. У близько 40% дорослих людей у світі розвивається гіпертензія, яка є причиною більше дев'яти мільйонів смертельних випадків щорічно. У Всесвітній день здоров'я, який буде відзначений ... Читати далі »
Переглядів: 513 | Додав: HypD | Дата: 13.11.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 3