[ ]
Головна » 2013 » Листопад » 13 » ВГО "Проти гіпертензії" стало афілійованим членом ESH
18:08
ВГО "Проти гіпертензії" стало афілійованим членом ESH


На щорічному конгресі Європейського товариства гіпертензії, який цього року проходив у Мілані (Італія) 14-17 червня, на засіданні Президентів національних асоціацій було оголошено, що Всеукраїнське громадське об’єднання Проти гіпертензії прийнято афілійованим членом Європейського товариства гіпертензії. 

На представленому фото Останній та вибраний президенти Європейського товариства гіпертензії професори Хосеп Редон (Іспанія - ліворуч) та Анна Домінічак (Об’єднане Королівство – в центрі ліворуч), а також Голова комісії з акредитації товариства професор Енріко Агабаті-Росеі (Італія - праворуч) і відповідальний член правління товариства професор Антоніо Кока (Іспанія – ліворуч в центрі) вручають Голові Всеукраїнського громадського об’єднання Проти гіпертензії професору Ю.Сіренку диплом, який представлений нижче. 


Співпраця товариств протягом останніх десяти років дала можливість сотням українських вчених прийняти участь у щорічних конгресах товариства (за рахунок грантів), десяткам – прийняти участь у різного типу школах (за рахунок грантів), в т.ч. в Україні. Наші вчені виступали на Конгресах з усними та стендовими доповідями, лекціями, та головували на засіданнях. Всіх учасників шкіл безкоштовно приймали у члени Європейського товариства, 2 фахівців з України визнано Європейськими спеціалістами із гіпертензії, а також в Україні один із клінічних центрів визнано таким, що відповідає вимогам до Європейських центрів майстерності з гіпертензії. Маємо надію, що із офіційним визнанням нашого національного товариства  афілійованим членом Європейського співпраця між нами стане ще більш тісною. 

Проф. Ю. М. Сиренко

Переглядів: 632 | Додав: HypD | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ім'я *: Email:
Код *: